top of page
DSC01733 (2).JPG

1000 år med jern er slut

Velkommen til fremtiden

Velkommen
DynamixIHT_Logo_Pantone_vektoriseret.png

DYNAMIXIHT DENMARK

Løbeskoen til heste

© Copyright DynamixIHT Denmark
Dyn_trans.jpg

Vores passion er at skabe de bedste sko til din hest. DynamixIHT er en sundere hestesko, der er tilpasset hestens hove og bevægelsesmønster. Skoen er lavet af det højteknologiske 2. komponent polyurethan, hvis egenskaber er det nærmeste, man kommer hestens medfødte affjedringssystem. 

 

Gennem evolutionen har hesten udviklet sine hove til ethvert terræn. DynamixIHT er designet i overensstemmelse med naturen, så skoen skåner hesten i dens kontakt med et hvilket som helst underlag. 

 

Dette er ikke tilfældet med en jernsko. Jernsko belaster hesten unødigt, da materialets rigiditet hæmmer hovenes naturlige affjedringssystem. Over tid vil en sådan belastning skabe problemer for led og ledbånd, hov, ben og sener. Derfor er er der kun fordele ved at forkæle din hest med en DynamixIHT-sko

VORES PRODUKTER

Tegning_Dynamixiht_B.jpg

Et fleksibel valg

DynamixIHT tillader hoven at arbejde naturligt. Skoen er fleksibel i alle sine tre dimensioner og understøtter hovens bevægelsesmønster. 

 

 

Add a title here. Make it bold and impactful. Click to edit.

HVAD SIGER HESTEFOLKET?

Krapyl.jpg

Zenia Jørgensen

Militaryrytter

Overgangen fra jernsko til DynamixIHT gik helt smertefrit.  Jeg kan nu kun fortælle positivt om skoene! Hestene går rigtig godt på dem, specielt den ene af mine heste kan jeg mærke tydelig forskel i ridningen af! Har man mod på at prøve noget nyt, så skal man ikke tøve med at prøve DynamixIHT.

norgaard_1.jpg

Julia Nørgaard

Dressurrytter

Størstedelen af alle vores heste har nu DynamixIHT sko på og vi kan mærke en stor forskel på dem alle! Derudover har vi uden tvivl fået en meget mere slidstærk sko til vores heste der med sikkerhed er gode for deres ben!

Anne_forsberg_edited.jpg

Anne Forsberg

Springrytter

Cariba havde som ung brækket sit hovben og lavet en masse skader efterfølgende og på hende var det tydeligt at mærke at DynamixIHT skoen fungerede. Faktisk blev hun over 1 år med DynamixIHT sko så godt gående at mange af hende skavanker gik bort. Hun gik fra at være direkte halt med jernsko, til at blive komplet rengående efter bare én smedeperiode med DynamixIHT. På de unge og almindelig sunde heste oplever jeg tydeligt at alle heste der får DynamixIHT sko på, får langt bedre hovvækst og et meget blødere bevægelsesmønster. 

josefin_SV.jpg

Josefin Blom Lugn

Distancerytter

Jag upplever att mina hästar känner sig säkrare och är stabilare i ojämn terräng med Dynamix. Den lätta vikten på skon gör även att det blir enormt mycket lättare för dem att springa långt med skorna, jämfört med tunga järnskor. Hovarna växer fint och har fått bättre kvalitet, även strålen är mer levande och kan fylla sin naturliga funktion. 

Kundebedømmelser
Vejledning

Find skostørrlse

DynamixIHT tilpasses din hests unikke hov. Skoen tillader smeden at fjerne eventuelt overskydende materiale, i såvel bredden som i længden. 

DSC02714.JPG

Montering

Enhver dygtig smed kan montere et par DynamixIHT på din hest. Her kan du blive klogere på hvordan DynamixIHT løbeskoene bliver monteret.  

DSC02700 (2).JPG
Kontakt
DYNAMIXIHT DENMARK
Kontakt os

Løbeskoen til hesten

Harreshøjvej 14A
3080 Tikøb, Danmark

Tlf: +45 27 29 75 27 / +45 31 51 10 16 

CVR: 37805122

 

kontakt@dynamixiht.dk

DynamixIHT_Logo_Pantone_vektoriseret.png

Success! Message received.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon


Følg os på Instagram - Dynamixiht.official

bottom of page