top of page

DYNAMIXIHT's EGENSKABER

En letvægt hestesko som tilpasses den unikke hovs tyngdepunkt. 

Variable sideclip. 

Fleksibel i alle tre dimensioner

Stød- og vibrationsdæmpende materiale.

Justerbare sømkanaler.

Verdens eneste anatomiske korrekte heartbar

DynamaixIHT_hestesko_trans.png

DERFOR SKAL DU VÆLGE DYNAMIXIHT

DynamixIHT er en letvægtshestesko med unikke vibrations- og støddæmpende egenskaber, som beskytter din hests ben og hove og fremmer dens sportslige formåen. Vores hestesko er fremstillet i 2. komponent polyuretan med 2 zoner og rejst tå, hvilket maksimerer skoens mekaniske egenskaber og understøtter hestens naturlige bevægelsesmønster. Skoens materiale er baseret på en banebrydende teknologi, der let bærer hestens vægt uden at gå på kompromis med dens naturlige hovfunktion. Skoens tå og variable sideclips nedsætter ydermere sømmenes belastning på hovvæggen. Den har samme tyngdepunkt som hoven og vejer kun 1/3 af en klassisk jernsko. Fordi den anatomisk korrekte heartbar har kontakt til strålen, øger den hovens blodcirkulation, hvilket gavner led, sener og forbedrer dens ydeevne, samt øger restitutionen.

 

Jernsko er ikke hensigtsmæssige for din hests trivsel, da materialets rigiditet låser hoven, og hæmmer det fulde potentiale af dens naturlige affjedringssystem. Dermed kan hoven ikke længere kompensere ordentligt på ujævnt terræn. Over tid resulterer den manglende kompensation i, at de stød og vibrationer, som det ujævne terræn udsætter en jernskosbeslået hov med, har store konsekvenser for hesten i form af overbelastningsgener for hoven, ben og sener.

Når vi motionerer, lader vi de stive, gamle træsko blive i skabet og vælger i stedet de gode, fleksible løbesko, der via deres indbyggede affjedringssystem minimerer risikoen for skader. Derfor burde du også lade din hests jernsko blive i skabet og forkæle den med et par DynamixIHT. Jernskoen blev skabt med henblik på at beskytte hovene mod slid. Det gør en DynamixIHT også, men samtidig er den mere hensigtsmæssig for din hests trivsel. I dag ved vi så meget om hestens anatomi, biomekanisme og bevægelsesmønster, at vi med sikkerhed kan sende jernskoen på pension. DynamixIHT er fremtiden, da materialet er lige så holdbart som jern, men er i modsætningen til jernskoen fleksibelt, stødabsorberende og let. Så gør din hest glad ved at give den et par gode sko.

HVAD SIGER FOLK?

DSC02714.JPG

Katrine Bjerregaard

"DynamixIHT er perfekte til min hoppe: Hun kommer aldrig til at gå med andet!"

DSC02718.JPG

Anne Forsberg

"Genialt, sundt og naturligt for den moderne hest!"

DSC02700 (2).JPG

Anita Jensen

"DynamixIHT Denmark kan fortælle alt, der er værd at vide om deres unikke hestesko. Servicen er i top, leveringen lynhurtig, og skoene er helt fantastiske!"

bottom of page