Dynamixiht

Løbeskoen til heste

Top egenskaber

En letvægt hestesko som tilpasses den unikke hovs tyngdepunkt. 

Stød- og vibrationdæmpende materiale.

Variable sideclip. 

Fleksibel i alle tre dimensioner

Verdens eneste anatomiske korrekte heartbar

Justerbare sømkanaler.

"Running in the correct shoe is key"

Hvorfor DynamixIHT?

Det er ikke en hemmelighed, at en jernsko låser hoven, og når hoven fikseres af et rigidt materiale som jern jo er, kan hoven ikke længere kompensere på f.eks. ujævnt underlag.
Når hoven låses, sættes dens naturlige affjedringssystem ud af spil og dette resulterer i at stød og vibrationer fra kontakten med underlaget øges. Over tid kan dette have konsekvenser for hestens hove, ben og sener. Mange af os vælger også naturligt de gode fleksible løbesko, der nedsætter stød og vibrationer, når vi skal ud og motionere, i stedet for at tage de gamle træsko på. Vi kender nemlig til vigtigheden af godt fodtøj når det gælder vores velfærd og nedsættelsen af risikoen for skader.

 

Jernskoen har længe tjent sit formål og den har gjort, hvad den fra starten blev designet til – nemlig at beskytte hovene mod slid. Men i dag ved vi så meget mere om hestens anatomi, dens biomekanisme og bevægelsesmønster. Samtidig er vi blevet klogere på andre holdbare materialer end jern, og kan derfor i dag designe og fremstille en hestesko som er fleksibel, stødabsorberende og let.

 

DynamixIHT er en løbesko til din hest. De fremragende vibrations- og støddæmpende egenskaber beskytter og fremmer din hests velfærd og sportslige formåen. Hesteskoen er fremstillet i 2-komponent polyuretan med 2 zoner og rejst tå, der giver optimale mekaniske egenskaber og understøtter hestens naturlige bevægelsesmønster. Det 2-komponente polyuretan er den mest eksklusive og innovative form for plastik, som kan holde til hestens vægt uden at gå på kompromis med den naturlige hovfunktion.

Skoens tå og de variable sideclips nedsætter sømmenes belastning på hovvæggen. DynamixIHT har samme tyngdepunkt som hoven og vejer kun omkring 1/3 af hvad en almindelig metalsko vejer. Den anatomiske korrekte heartbar er den eneste af sin slags i verden. Heartbaren er patenteret og hjælper med at øge blodcirkulationen til hoven, fordi den har kontakt til strålen, og aktivt medvirker til at pumpe blod rundt i hovene. Dette gavner led og sener samt forbedrer hovkvaliteten og øger restitutionen.

 

Er din hest klar til det 21. århundrede?

1/1